Kenteken SX-35-58
Kenteken

Model
Serie
Bouwjaar
Aankoop
Chassisnummer
Kleur
PV444
a
1950
1974
12077
Zwart #19
Na een tip eind jaren zeventig trof Jos deze PV444 A aan onder een zeil naast een Woning in Otterlo.
Met de demontage was al begonnen en daarom is een groot deel als losse onderdelen meegenomen.

Uiteraard was er veel niet of nauwelijks meer bruikbaar. En omdat hij er toch nog niet direct aan zou beginnen met de restauratie zijn het casco en de onderdelen opgeslagen.

Hoewel de auto nog steeds stil staat is het zoeken naar onderdelen wel doorgegaan. Inmiddels is er een compleet interieur in goede staat bij en diverse extra onderdelen zoals een B4b motor, voor- en achteras en klein materiaal.
Inclusief een gave voorbumper, die ook al opnieuw verchroomd is.

In september 2016 is gestart met het in kaart brengen van alle losse onderdelen en de kwaliteit ervan. Wat niet meer te restaureren is komt op een lijst om te vervangen, zodat het zoeken naar te vervangen onderdelen in 2017 kan starten.

En wat voor start: op Blocket.se vonden we een 90% gave achterbumper, die nooit op een PV had gezeten, waar geen deukje inzit, maar waarvan het chroom inmiddels vernieuwd is, omdat de bumper slecht is opgeslagen geweest.

Jos durft nog niet aan te geven wanneer de restauratie zal beginnen, maar dat ze de langste tijd in opslag gestaan heeft mag wel worden aangenomen.
Voorwerk
FOTO-ALBUM