Kenteken BD-73-BX
Klik voor vergroting 99.
Klik voor vergroting 100.
L6705
M8870
Kenteken BD-73-BX
Kenteken

Model
Serie
Bouwjaar
Aankoop
Chassisnummer
Kleur
P445
c
1954
1984
1866
Grijs RAL7032
In de tachtiger jaren van de vorige eeuw stonden Gé en Jos regelmatig op oldtimer-beurzen om "de Katterugclub" te promoten, onder andere in Ahoy Rotterdam, maar zeker ook in de Rijnhal te Arnhem. Daar ontmoetten ze deze bijzondere auto, te koop, van twee jongens uit Apeldoorn.

Het Bakkie, zoals ze vanaf dat moment werd genoemd, was eigenhandig opgeknapt, wat te zien was: de auto was zeker niet netjes strak gemaakt en zeer 'sinaasappelig' gespoten. Toch besloten om deze auto te kopen.

Ze heeft daarop nog een aantal jaren gereden, maar er kwamen nogal wat slechte plekken onder de lak vandaan en dus kreeg ze rust.

Inmiddels hebben we, mede met hulp van onze oude rot in het vak Harry, zowel portierplaten als dorpels vernieuwd, waarbij delen van het eikenhouten frame van de beide portieren zijn vernieuwd. Inmiddels strak staat ze te wachten op een nieuwe -eikenhouten- laadbak en op afwerken met tenslotte een nieuwe laklaag en oude kleur.

Op onze Open dag van 29 mei 2011 kwam Erik Moser met twee foto's van ons Bakkie, voordat ze werd opgeknapt en blauw van kleur werd. Zo grijs als ze hier is, zo grijs gaat ze weer worden, maar dan mooier.
Restauratie
FOTO-ALBUMS